Ieder jaar is het weer een klein feestje: het kiezen van de kerstversiering. Bijna net zo leuk als je eigen kerstversiering kiezen, is om een stukje sfeer cadeau te doen. Maar welke versiering is daar het meest geschikt voor? Wij geven tips!

 

Een kerstgnoom of kerstkabouter

Het is misschien wel de vrolijkste figuur in huis tijdens de feestdagen. En het is daarom ook één van de leukste figuren om cadeau te doen: de kerstgnoom. Deze Scandinavische kerstkabouter, die volgens de tradititie altijd de muts over de ogen draagt, heeft volgens de traditie een beschermende functie voor het gezin. Een vrolijk cadeautje met een warm verhaal. Helemaal geschikt!

Bekijk ons aanbod gnooms

 

Grappige glasfiguren

Je fleurt de kerstboom helemaal op met een paar grappige glasfiguren. Van een zuurstok tot een dinosaurus. En van een augurk met kerstmuts tot krokodil met fiets. Onze glasfiguren toveren direct een glimlach op je gezicht. En zijn daarom perfect als cadeautje voor iemand die wel van een vrolijke kerstboom houdt.

Bekijk ons aanbod glasfiguren

 

Kinderkerstballen

Ken je iemand die dit jaar een baby heeft mogen verwelkomen? We hebben een speciale selectie kerstballen die geschikt zijn als geboorte-cadeautje. Maak deze periode extra bijzonder voor de ouders en natuurlijk de kleine. Onze baby's first christmas-kerstballen zijn het ultieme kerstcadeautje voor jonge ouders.

Bekijk ons aanbod kinderkerstballen

 

Notenkrakers

Op Duitse kerstmarkten zijn ze al jarenlang populair, maar ook in Nederland en Belgie nemen de notenkrakers ieder jaar toe in populairiteit: de notenkrakers. Er zit een leuk verhaal achter deze poppen en de geschiedenis gaat ver terug. Maar bovenal zorgen ze gewoon voor een gezellige sfeer in huis!

Bekijk ons aanbod kerst notenkrakers

 

Bewegende kerstfiguren

Eén druk op de knop en dansen maar! Onze bewegende kerstfiguren swingen erop los. Keurig op maat van de muziek, uiteraard. Wat is een leuker cadeautje dan een kerstman die flink met de billen schudt of een schattige dansende kerstboom? Blije gezichten gegarandeerd!

Bekijk ons aanbod dansende kerstfiguren

 

Kersthuisjes

De één verzamelt treinen of postzegels. De ander maakt iedere winter weer een prachtig kerstdorp. Het is één van de leukste hobbies om te starten. Met de vrolijke lichtjes maak je in een handomdraai een prachtig kerstdorp en je kunt ieder jaar een paar huisjes toevoegen. Een leuke traditie dus om ieder jaar een kersthuisje cadeau te doen! 

Bekijk ons aanbod kersthuisjes

 

Kerst sneeuwbollen

Of je nu jong bent of oud. Even schudden met de kerstbol blijft toch onweerstaanbaar. De sneeuwbol staat prachtig op een kerstbordje. Maak een mooie combinatie van verschillende kerstbollen of maak een mooie mix met andere kerstdecoratie. Een sneeuwbol maakt iedereen blij. Een ideaal cadeautje dus!

Bekijk ons aanbod kerst sneeuwbollen

 

Op zoek naar nog meer inspiratie voor jezelf of voor anderen? Volg ons dan op Instagram en Facebook. We houden je graag op de hoogte!