Het leukste seizoen van het jaar komt langzaam maar zeker in zicht! De kerstdagen van 2020 kunnen wat ons betreft niet snel genoeg komen. Dit jaar hebben wij onze bestaande kerstthema’s weer flink uitgebreid met de meest prachtige kerstversieringen & kerstdecoraties die je naar hartenlust kan shoppen in onze pop-up winkels en onze webshop. Als klap op de vuurpijl onthullen wij dit jaar ook nog eens drie geheel nieuwe thema’s! Lees snel verder en ontdek welke nieuwe kerstthema’s dit zijn!

Wild Christmas

Wild Christmas

Perfect for those who are wild at heart! Dit thema staat helemaal in het teken van stoere dierenprints en majestueuze wilde dieren. Schitterende glazen kerstballen met zwart fluwelen zebra strepen, een stolp voor in de kerstboom met een wilde tijger erin of een prachtig medaillon met een stoere panter: het kan ons niet wild genoeg zijn deze kerst! Deins jij ook niet terug voor een beetje gevaar in de kerstboom? Ontdek onze unieke collectie kerstversieringen en kerstdecoraties van Wild Christmas.

wild-christmas-bauble-tiger_glass_christmas_hangerwild-christmas-bauble-Tiger-jungle_Medalion

Ocean Christmas

Als je zelfs tijdens de feestdagen geen afscheid wilt nemen van de schoonheid van het strand en de zee en alles wat hiermee te maken heeft, dan is dit thema perfect voor jou! Ontdek onze prachtige collectie kersthangers in de vorm van schelpen en zeedieren in de mooiste pastelkleuren afgewerkt met glitter, pareltjes en fonkelende steentjes. Combineer deze luxe hangers bijvoorbeeld met zeeblauwe, zachtroze en transparante kerstballen met zeepbel-effect voor het ultieme Ocean gevoel! Ontdek alle buitengewone kerstversieringen & kerstdecoraties van Ocean Christmas.

Tasty Christmas

Voor iedereen waarbij het kerstfeest eigenlijk alleen draait om het heerlijke kerstdiner kunnen hun hart ophalen binnen ons nieuwe thema Tasty Christmas. Hoe leuk zou het zijn als je je favoriete lekkernijen in je kerstboom kunt hangen zodat je er ieder moment van de dag watertandend naar kunt kijken? Hamburgers, donuts, taartjes & suikerspin- of popcornmachines: niks is te gek! Maar een gewaarschuwd mens telt voor twee: wij adviseren toch écht om deze prachtige kersthangers in de kerstboom te hangen en niet om je tanden erin te zetten!