Kerstballen

kerstballen_3.png

Kerstballen hebben we in heel veel kleuren en maten. Of je nu kiest voor een traditionele kerst of juist de laatste trends volgt. Kerstballen zijn onmisbaar tijdens de kerst. Mooi in de boom, maar ook heel leuk in een vaas of dienblad als kerstdecoratie. Ontdek al onze soorten kerstballen!


603 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 17
 
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 17

Kerstballen en pieken kopen

Kerstballen en pieken zijn eenvoudig online te bestellen bij «it’s all about Christmas«, in verschillende stijlen en materialen. Je smaak en stijl zijn uniek en persoonlijk. We doen daarom ons best om elk jaar een zo breed mogelijke collectie kerstballen samen te stellen en spelen in op de huidige trends.
Benieuwd wat de kersttrend van dit jaar wordt, neem dan een kijkje in onze webshop en ontdek onze gave trendy kerstcollectie! Want kerstdecoratie moet passen bij de rest van je inrichting en het liefst ook nog schappelijk geprijsd zijn, nietwaar?
Dus wat voor kerstbal je ook zoekt, bij «it’s all about Christmas« zit je goed!

Plastic kerstballen

Plastic kerstballen zijn handig als je kleine kinderen hebt, als je huisdieren in de kerstboom klimmen, of als je zelf een beetje onhandig bent.
Dus don’t worry! Plastic kerstballen zijn de juiste oplossing voor jou.
Onze bijna ontbreekbare kerstballen zijn gemaakt van een hard kunststof dat wel tegen een stootje kan. Geen zorgen meer dus bij het decoreren van jouw kerstboom, deze kunststof kerstballen zijn sterk. Ook zijn er extra grote kerstballen online te bestellen, deze worden veel gebruikt als kerstdecoratie in winkelcentra of evenementen. Ook zijn deze extra grote kerstballen leuk voor in een (kerst)boom buiten.

Mooie luxe glazen kerstballen en pieken

Je kunt bij ons terecht voor zeer luxe en mooi gedecoreerde kerstballen en pieken. Deze unieke kerstballen en kerst ornamenten zijn van Europees fabricaat en worden met de mond geblazen door glasblazers, daarna worden ze in de fabriek geverfd in de door onze styliste geselecteerde kleur.
Tenslotte worden deze luxe mooie kerstballen en kerst ornamenten met de hand gedecoreerd en kunnen ze met kerst gaan pronken bij jou in de kerstboom.

Kerstballen sets « Kerstballen pakketten

Ga je voor gemakkelijk, kies dan voor onze kant en klare sets met kerstballen. Deze sets zijn kant en klaar en helemaal in kleur samengesteld door onze styliste. Bovendien zitten de kerstballen verpakt in handige opberg box. Zodat je de gehele set met kerstballen na de kerst ook weer veilig op kunt bergen.

Kerstpieken

Kerstpieken zijn uiteraard afgestemd op de kleuren van onze collectie kerstballen en kerst ornamenten. Ook kerstpieken zijn bij ons verkrijgbaar in diverse soorten. Je kunt ze vinden in onze kerstwebshop in verschillende afmetingen, vormen en materialen, waaronder plastic kerstpieken en luxe mooie glazen kerstpieken. Een hele bekende is de ster kerstpiek die verwijst naar het licht van de sterren. Uiteraard zijn traditionele oude antieke kerstpieken ook bij ons te vinden, dus voor elk wat wils.

Kerst ornamenten

Tenslotte is het een hele uitdaging voor onze styliste, om jaarlijks een collectie kerstboom ornamenten samen te stellen, die past bij de collectie kerstballen maar ook bij onze thema’s van desbetreffend jaar. Uitgevoerd in zowel plastic als glas. Zo kun je bij ons ook terecht voor diverse kersthangers in alle mogelijke kleuren, vormen en figuren. Er zijn kersthangers te vinden in de meest gekke vormen waaronder uilen, vogels, vlinders, eekhoorntjes, ijsberen, bloemen, harten, klokjes, sneeuwpopjes, Kerstmannen, engeltjes of gewoon kerstfiguren in de vorm van een ster. Een handige tip; bindt je kerstboom ornamenten met kerstbalhaakjes vast om een tak, door het iets om een kersttak te buigen, zo voorkom je dat kerst ornamenten uit de kerstboom vallen.

Kortom ben je op zoek naar kerstballen of andere kerstdecoratie, dan ben je bij «it’s all about Christmas« op het juiste adres!