Kerstballen & pieken


540 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 15
 
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 15

Kerstballen

Kerstballen zijn bij It’s all about Christmas verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen. Jouw smaak en stijl zijn uniek en persoonlijk. We doen daarom ons best om elk jaar een zo breed mogelijke collectie kerstballen samen te stellen en spelen in op de huidige trends. Benieuwd wat de kersttrends van dit jaar worden? Neem dan een kijkje in onze kerstwebshop en ontdek onze gave trendy kerstcollectie! Want kerstdecoratie moet passen bij de rest van je inrichting en het liefst ook nog schappelijk geprijsd zijn, nietwaar?

Gedecoreerde kerstballen

U kunt bij ons terecht voor zeer luxe gedecoreerde kerstballen. Deze ballen en ornamenten zijn van Europees fabricaat en worden met de mond geblazen door glasblazers. Daarna worden ze met de hand geverfd in de door onze styliste geselecteerde kleuren en designs. Uiteindelijk zijn ze gereed om te kunnen gaan pronken in de kerstboom.

Plastic kerstballen

Plastic kerstballen worden gemaakt van hard kunststof dat wel tegen een stootje kan. Dus, heb je kleine kinderen in huis, klimmen de huisdieren de kerstboom in, of ben je zelf een beetje onhandig? Don’t worry! Onze kunststof kerstballen zijn de juiste oplossing voor u. Geen zorgen meer bij het decoreren van uw kerstboom.

Een handige tip: bind je ornamenten met kerstbalhaakjes vast aan een tak, door het haakje iets om een tak te buigen. Zo voorkom je dat de kerstornamenten uit de kerstboom kunnen vallen.

Kerstpieken

Kerstpieken, gemaakt van zowel kunststof als glas, zijn bij ons verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze kleuren zijn uiteraard afgestemd op de kleuren van onze collectie kerstballen en kerstornamenten. In onze webshop vind je ze in verschillende

Je kunt ze vinden op onze kerstwebshop in verschillende afmetingen, vormen en materialen. Wil je een keer wat anders dan de traditionele kerstpiek? Kijk dan eens naar de verzameling sterpieken. Ook hier is er voor elk wat wils te vinden!

Kerstornamenten

Kerstornamenten maken je kerstversiering compleet. Het is daarom voor onze styliste elk jaar weer een uitdaging om een leuke en complete selectie te maken, die optimaal aansluit bij de huidige trends en thema’s. Zo is er een ruime keuze in kleuren, vormen en maten. In zowel kunststof als glas. Van gebakjes tot hartjes en dennenappels, en van kerstklokken tot sterren en vogels.

Kortom ben je op zoek naar kerstballen, kerstornamenten of andere kerstdecoratie, dan ben je bij It’s all about Christmas aan het juiste adres!