Glazen kerstballen

226 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
 
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7

Glazen kerstballen Kopen

Glazen Kerstballen online kopen? Ze zijn bij «it’s all about Christmas« snel en veilig te bestellen! Met trots presenteren wij jullie elk jaar onze unieke collectie glazen kerstballen. Ons standaard assortiment kerstballen bestaat uit witte, rode, bordeaux rode, zilveren, champagne en traditioneel gouden kerstballen. Tevens past onze stylist een deel van de collectie op de huidige kersttrends van desbetreffend jaar aan. Het kan soms voorkomen dat trendkleuren zoals roze en bruin of bijvoorbeeld bronzen of koperen (koperkleurige) kerstballen plaatsmaken voor onze nieuwe collectie kerstballen van glas, zoals de kersttrendkleuren pastel, blauw, frozen, turquoise, multicolor of oranje, maar ook groene kerstballen zijn weer helemaal hip! Dus wat voor glazen kerstbal je ook zoekt, bij «it’s all about Christmas« zit je goed!

Bijzondere kerstballen

Kerst is een bijzondere tijd, een tijd van lekker eten, cadeautjes, gezelligheid en waarin je dat stapje extra zet om je gasten in de watten te leggen. Kerst is bijzonder! Versier je kerstboom dan ook eens met bijzondere kerstballen! Mooie luxe kerstballen waar je elk jaar weer naar uit kijkt om ze een prominent plaatje te kunnen geven in je kerstboom. Een breed aanbod vindt je bij ons! Deze unieke kerstballen zijn mond geblazen en hand gedecoreerd en in Europa geproduceerd! Je kunt ze bij ons online in veel kleuren en diverse afmetingen bestellen. Oh ja…we verzenden je bestelling uiteraard veilig en snel!

Doorzichtige kerstballen

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor een breed assortiment doorzichtige kerstballen. Deze bijzondere varianten zijn vervaardigd uit glas met de mond geblazen en online te bestellen in diverse kleuren. Zo zijn er doorzichtige kerstballen in helder transparant glas te vinden, maar ook voor doorzichtige melk witte, roze, blauwe en gouden glazen kerstballen kun je bij ons terecht. De luxere varianten zijn soms ook sierlijk met glitter gedecoreerd. Ook zijn er doorzichtige kerstballen met veren te bestellen. Bij de grote glazen kerstballen sets mixen wij de doorzichtige ballen ook wel eens doorheen, om er zo een net wat luxere uitstraling aan mee te kunnen geven.