Glazen kleine kerstballetjes

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Glazen mini Kerstballen

Kleine kerstballetjes zijn leuk om met kerst mee te versieren. Zo kun je er op verschillende manieren mee decoreren. Bij «it’s all about Christmas« kun je ze eenvoudig online in diverse kleuren bestellen. Bovendien kun je bij ons zowel de 2,5 cm als de 4 cm kerstballetjes kopen.

Kleine kerstballetjes decoreren

Hier volgen enkele ideeën waarbij je mini kerstballen kunt gebruiken:

• Maak een bundel van verschillende maten kerstballen en bevestig deze bundels in je kerstboom, dus in plaats van het los neer te hangen in de kerstboom. Als voorbeeld 1x 8 cm, 2x 6 cm en een paar kleine kerstballetjes van 4 cm. en 2,5 cm.

• Decoreer ze eens op een etagère als decoratie.

• Maak eens een schaal op met bijvoorbeeld theelichtjes met kaarsjes, kunstsneeuw en een batterij kerstverlichting en leg daar dan vervolgens kleine kerstballetjes doorheen.

• Leg ze eens verspreid op tafel neer bij een kerstdiner.

• Wist je dat je met 2,5 cm balletjes ook oorbellen kunt maken. Gebruik een oorbel met daaraan een haakje, steek het oogje van het kerstballetje door het haakje en hang hem aan je oor. dat is een keer iets anders met kerst. Onze voorkeur gaat overigens wel uit naar plastic mini kerstballen, die zijn wat veiliger.

• Uiteraard zijn ze ook geschikt voor het maken van kerststukjes en adventskransen.

Oh ja…je mag best wel eens een foto uploaden op onze facebook pagina «it’s all about Christmas«! Dus denk eens creatief in het gebruik van mini kerstballen er zijn tal van leuke mogelijkheden.