Kerstballen sets

kerstballensets_3.png

Geen zin om je Kerstballen zelf samen te stellen deze kerst? Laat je inspireren en bekijk ons aanbod kant en klare kerstballen sets. Deze handige sets zijn al voor je samengesteld op kleur en afmeting en de kerstballen zitten tevens in een handige opberg box.


61 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
 
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kerstballen sets & Kerstballen pakket

Kant en klare sets met kerstballen dat is pas handig, zeker als je weet hoeveel kerstballen sets je nodig hebt in een kerstboom. Daarom hebben onze styliste niet alleen hun best gedaan om de sets samen te stellen op kleur, maar ook berekend hoeveel van deze kerstballen pakketten er in een bepaalde maat kerstboom nodig zijn. Meer informatie hierover vindt je terug via deze link hoeveel kerstballen in kerstboom. Tevens hebben we nagedacht over het opbergen na kerst, deze kerstballen sets zitten namelijk al verpakt in een handige opberg box, wel zo veilig dus!

De sets zijn te verkrijgen in diverse kleurstellingen en in 2 verschillende maatvoeringen. Zo zijn er kerstballen sets te bestellen met over het algemeen wat grotere ballen, deze sets zijn geschikt voor kerstbomen vanaf circa 180 cm, 210 cm tot wel 360 cm. Maar er zijn ook sets met standaard maten kerstballen te bestellen, die geschikt zijn voor kerstbomen vanaf circa 120 cm tot 240 cm. Het bepalen van de grootte is afhankelijk van voorkeur, een paar grotere ballen in een kerstboom van 180 cm kan heel goed! Tevens zijn al onze kerstballen sets leverbaar in zowel plastic als van glas.