Plastic kleine kerstballetjes

76 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Plastic kleine kerstballetjes kopen

Met mini kunststof kerstballen is het leuk om met kerst te versieren. Zo kun je ze op verschillende manieren decoreren. Je kunt ze bij ons online in veel verschillende kleuren bestellen. Bovendien kun je 2,5 cm en 4 cm kerstballetjes bij ons kopen.

Met plastic mini kerstballen versieren

Hierbij enkele tips voor het versieren met kleine kerstballetjes;

• Bundel verschillende maten kerstballen bij elkaar en bevestig ze verspreid in je kerstboom, dus je plaatst ze in bundeltjes (trosjes) in plaats van het afzonderlijk per stuk neer te hangen in een kerstboom. Bundel als voorbeeld 2x 7 cm, 1x 6 cm en een paar kleine kerstballetjes aan elkaar van bijvoorbeeld 4 cm en 2,5 cm.

• Of decoreer ze eens op een etagère.

• Denk aan een schaal of onderbord, presenteer daar eens theelichtjes met kaarsjes, kunstsneeuw en een batterij kerstverlichting op en leg daar vervolgens kleine kerstballetjes door heen. Zo creëer je je eigen stukje kerstdecoratie in huis.

• Versier je tafel tijdens kerstdiner eens wat extra en leg wat kerstballetjes verspreid over tafel neer. Denk ook eens ter aanvulling aan kleine glitter sterretjes ook die zijn erg decoratief voor op tafel tijdens kerst.

• Met de hele kleine 2,5 cm kunststof kerstballetjes kun je ook oorbellen maken! Wat je nodig hebt is een reguliere oorbel met daaraan een haakje, steek vervolgens het oogje van het kerstballetje door het haakje en hang hem aan je oor.

• Natuurlijk zijn mini kerstballen ook geschikt om gewoon ter decoratie te verwerken in kerststukjes en bijvoorbeeld adventskransen.

Hey pssssst….bijna vergeten…… je mag best wel eens een foto uploaden op onze facebook pagina «it’s all about Christmas«! Dus wees eens creatief met mini kerstballen dit zijn nog lang niet alle mogelijkheden.