Plastic kerstpieken

plastickerstpieken_1.png

De kerstpiek is als finishing touch op de kerstboom voor velen nog steeds niet weg te denken. In de vorm van een ijspegel- of sterpiek hebben wij plastic pieken verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten. Het grote voordeel van van kunststof pieken is dat deze tegen een stootje kunnen.


26 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

Plastic kerstpieken kopen

Bij «it’s all about Christmas« kun je online verschillende soorten kerstpieken kopen, waaronder kunststof kerstpieken. Ons assortiment pieken sluiten qua kleur en uitvoering feilloos aan op onze collectie plastic kersballen en overige kerstboom ornamenten. Ze passen altijd.

Soorten kunststof kerstpieken

Bij «it’s all about Christmas« zijn er online verschillende plastic kerstpieken te bestellen, die allemaal wel tegen een stootje kunnen. Zo zijn er standaard plastic pieken die in elke stijl passen. Maar ook aparte kerstpieken zoals ster kerstpieken kun je bij ons bestellen. Bovendien zijn ze in meerdere afmetingen te bestellen, ook grote varianten zijn in onze kerstcollectie te vinden. En uiteraard verzenden wij je bestelling snel en veilig.

Dus wat voor plastic kerstpiek je ook zoekt, bij «it’s all about Christmas« zit je goed!