Kerstdecoratie

kerstdecoratie.png

Maak je huis gezellig met onze kerstdecoratie. Zet traditiegetrouw een kerststal of een kerstdorp onder de kerstboom om het helemaal af te maken. Je ramen en vensterbank zijn natuurlijk ook ideaal om te versieren met raamdecoratie, kerstbeeldjes en kerstfiguren. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om een ander cadeau te doen.


358 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10
 
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10

Kerstdecoratie kopen

Voor kerstdecoratie zit je bij «it’s all about Christmas« er warmpjes bij deze winter!
In onze webshop kun je alles vinden rondom kerstdecoratie wat kan zorgen voor een gezellige kerstsfeer in en om huis. Zo spelen onze designers en productontwikkelaars in op de laatste trends en is een deel van onze kerstcollectie verkrijgbaar in kleuren die speciaal zijn samengesteld door «it’s all about Christmas«. Ook is onze kerstdecoratie geproduceerd door fabrikanten die verbonden zijn met BSCI. Zo kun je pas echt genieten van onze mooie kerstartikelen, die op verantwoordelijke wijze wordt geproduceerd.

Kerst raamstickers

Aan alle kerstdecoratie wordt gedacht. Deze was je vast vergeten toch?!

Wees creatief met kerst en versier je ramen of etalage met luxe kerst raamstickers of decoreer je raam eens met spuitsneeuw. Hier kun je mooie kerstcreaties mee maken, zeker in combinatie met kerst raamtape. Hey pssst een foto mag je altijd uploaden op onze facebook pagina.

Tafeldecoratie

Als alle kerstdecoratie is uitgepakt en alle kerstversiering hangt, hoef je nog maar aan 1 ding te denken en dat is het decoreren van jouw kersttafel! Zo is er altijd plaats voor een mooi gevulde lantaarn of een setje theelichtjes. Of je de tafel nu wilt decoreren voor een kerstlunch, kerstontbijt of voor het kerstdiner, een versierde tafel is met kerst niet weg te denken.

En geen stress! Je bestelling tafeldecoratie wordt snel en veilig geleverd.

Kerstdorpen & Kersthuisjes

Iedereen is inmiddels wel bekend met de schattige kerstdorpen & kersthuisjes.

Deze kersthuisjes zijn ideaal als kerstdecoratie, je kunt ze gemakkelijk en overal in huis plaatsen. Plaats een kersthuisje bijvoorbeeld eens in een glazen stolp, er zijn namelijk kersthuisjes op batterijen verkrijgbaar. Ook zijn er complete kant en klare kerstdorpen verkrijgbaar waar het hele miniatuur landschap, de miniatuur kinderen en de miniatuur huisjes op aanwezig zijn. Vaak zijn deze kerstdorpen met beweging. Als voorbeeld schaatsende kinderen of sneeuwbal gooiende kinderen. Deze kerstdorpjes kunnen direct geplaatst worden op een schouw of dressoir kast. Deze dorpen werken namelijk op zwakstroom en een gecertificeerde adapter wordt bijgeleverd, dus Plug & Play. Ideaal dus als kerstdecoratie, leuk en gemakkelijk om ergens snel te plaatsen.

Opblaasbare kerstfiguren

De volgende traditie is over komen waaien uit Amerika en word bij ons ook steeds populairder. Een opblaasbare kerstman, een opblaasbare sneeuwman, een opblaasbare kerstman op een motor, een opblaasbare ijsbeer of opblaasbare pinguïn met rendieren. Kerstdecoratie moet niet gekker worden! Toch zijn wij trots om onze grote collectie opblaasbare kerstfiguren aan jou te mogen presenteren!

Luxe stoffen Kerstmannen

De ene stoffen Kerstman is de andere niet. De designers van «it’s all about Christmas« gaan selectief te werk, op zoek naar Kerstmannen die er luxe uitzien. Niet alleen de kleding en afwerking van onder andere de baard van de Kerstman is ons belangrijk, ook zijn de gezichten van onze Luxe stoffen Kerstmannen mooi afgewerkt en kijken ze vriendelijk. Het eindresultaat is duidelijk te zien en onze luxe stoffen kerstmannen zijn een genot om naar te kijken. Kortom een luxe stukje kerstdecoratie en de Kerstmannen van «it’s all about Christmas« verdienen een prominente plek tijdens kerst.

Kerst sneeuwbollen

Als je denkt aan kerstdecoratie, dan denk je al snel aan de bekende kerst sneeuwbollen. Deze glazen kerstbollen zijn gevuld met water en sneeuw. Zodra je schudt, begint de sneeuw te dwarrelen als een ware sneeuwstorm. In onze online shop kun je verschillende modellen bestellen. Zo vindt je er verschillende modellen, waaronder grote sneeuwbollen met muziek, maar ook kleine sneeuwbolletjes die leuk geprijsd zijn, waar je kinderen met kerst echt een plezier mee kunt doen. Ook zijn ze leuk om als kerstdecoratie te gebruiken bijvoorbeeld onder de kerstboom, op de vensterbank of op een schouw.

Kerstbeeldjes & kerstfiguren

In onze collectie kerstdecoratie hebben we diverse soorten kerstbeeldjes en kerstfiguren opgenomen. Van porseleinen kerstfiguren tot kerstfiguren van textiel of kunststof. Ook kerstbeeldjes met LED verlichting ontbreken niet. De kerstbeeldje & kerstfiguren zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals engeltjes, kerstmannen, rendieren, sneeuwpopjes etc. Allemaal tegen leuke prijsjes. Kortom, een leuk stukje kerstdecoratie!

Kerststallen

Ben je meer van de wat traditionele kerstdecoratie, dan zit je bij «it’s all about Christmas« ook goed. Je kunt bij ons veel verschillende modellen kerststalletjes vinden. Zowel kerststallen met figuren als kerststallen zonder figuren. In diverse materialen en maatvoeringen, en ze zijn bij ons eenvoudig online te bestellen. Uiteraard verzenden wij jouw bestelling snel en veilig!