Kerst tafeldecoratie

Kerst-tafeldecoratie.png

Zoek je nog wat inspiratie om je kersttafel te dekken? Laat je dan inspireren door onze collectie tafeldecoratie. En geen stress als jouw bezoek al bijna aan tafel wil gaan aanschuiven, want wij leveren jouw bestelling snel en veilig aan huis.


18 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

Kersttafel decoratie kopen

Kerst is dé periode om ons huis weer in een gezellige & romantische sfeer te brengen. Niet alleen verwelkomen we onze gasten aan de voordeur met een gedecoreerde kerstkrans. We zorgen er ook voor dat de tafel in kerstsferen gedekt is met bijbehorende tafeldecoratie. Kerstversieringen dragen dan ook zeker bij aan de kerstsfeer. Stel je eens voor dat je (schoon)familie zit te dineren in een huis dat niet versierd is en een tafel die niet gedekt is en waar ook nog eens geen kaarsjes branden. Dan is de kerstsfeer ver te zoeken, niet waar?!

Wij hopen je dan ook te inspireren met onderstaande originele ideeën en enkele tips voor het versieren van een mooie kersttafel.

Kerstdecoratie maken voor op tafel

Tijd voor inspiratie! De blikvangers op tafel. Hier volgen enkele originele decoratie tips om je te inspireren;

 1. Decoreer kerstverlichting over de gehele lengte van de tafel. Strooi vervolgens kunstsneeuw over het snoer van de kerstverlichting, laat de lampjes er sfeervol door heen schijnen. Decoreer de tafel af met mooie theelichthouders, verschillende maten kleine kerstballetjesen strooi wat glitters of glinsterende confetti sterretjes over de tafel. Dit geeft een schitterend effect als de kaarsjes en kerstverlichting op tafel aan zijn.
 2. Gebruik een windlicht als tafeldecoratie, versier de binnenzijde van het windlicht bijvoorbeeld met een batterij kerstverlichting, kerstballetjes, kunstsneeuw en voeg hier eventueel LED kaarsen aan toe. Een glitter vogeltje op clip die voelt zich er ook wel in thuis.
 3. Creëer een waar kerstdorp in het midden van de tafel, vooral kinderen zullen dit idee geweldig vinden.
 4. Zet verschillende maten glazen stolpen op tafel en decoreer daarin in eigen stijl een kersttafereel. Denk aan kerstbeeldjes, sneeuw en buigzame batterij verlichting. Dit snoer blijft gemakkelijk rechtop staan, zodat de lichtjes tot boven in de stolp kunnen schijnen.
 5. Versier een kerstkrans in stijl van de rest van de versiering en plaats deze midden op tafel.
 6. Versier een kerst-guirlande in gewenste stijl en leg deze over de gehele lengte van de tafel.

Zoals je leest zijn er tal van leuke originele kerst ideeën om jou ideale tafeldecoratie te maken!

Kersttafel dekken

Kerst en eten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of je nu gaat gourmetten, zelf een kerstdiner voorbereid of iedereen iets mee laat nemen, het feestelijk dekken van de tafel maakt de kerstsfeer in huis helemaal af. Een sfeervol gedekte tafel mag dus zeker niet ontbreken tijdens kerst. Mooie tafelkleden, sierlijke borden (voor elke gang een set), luxe glazen en mooi bestek zijn de bekende ingrediënten voor het aankleden van een mooie kersttafel.

Voor de finishing touch kun je bij «it’s all about Christmas« online verschillende mooie tafelversiering en decoraties bestellen zoals:

Geen stress, want kerstversiering draagt slechts bij aan de ultieme kerstsfeer. Het gaat er uiteindelijk om dat je tijdens kerst een geweldige tijd hebt met je dierbaren! De kersttafel kan zo mooi gedekt zijn en je kerstboom kan nog zo mooi opgetuigd zijn, maar gezelligheid bereik je met elkaar!

Om de Kersttafel heen versieren

Of je de tafel nu wilt decoreren voor een kerstlunch, kerstontbijt of voor het kerstdiner, het maken van een (mooie) versierde tafel is met kerst niet meer weg te denken. Er zijn tal van ideeën om je kersttafel in kerstsfeer te decoreren, maar denk ook eens na over het versieren om de tafel heen.

Hier volgen enkele tips en originele ideeën voor het versieren om de kersttafel heen;

 1. Decoreer je stoelen. Je zou ze zo vergeten, maar ook stoelen kun je ook goed decoreren. Maak bijvoorbeeld slierten van linten en maak daar aan de onderzijde trosjes van plastic kerstballen aan vast.
 2. Decoreer een kerstkrans in de stijl van de tafel en hang deze in de buurt van de tafel bijvoorbeeld aan de muur, of hang hem boven de tafel.
 3. Verplaats je kerstboom (indien nodig) naar de tafel, zo creëer je extra sfeer.
 4. Decoreer een dressoir geheel in kerstsferen.
 5. Ook deurklinken zijn geschikt, denk bijvoorbeeld aan linten en maak daar dennenappels aan vast.

Zo maak je je niet alleen je kersttafel mooi maar breng je je omgeving ook in kerstsferen.

Tafeldecoratie bestellen

Om je kersttafel tot een succes te maken, vind je op deze pagina een groot aanbod tafeldecoratie. Ga er even rustig voor zitten, laat je inspireren en kies zo je eigen stijl. Hopelijk kun je wat met onze kerst ideetjes. Ben je geïnspireerd geraakt? Of heb je andere tips voor het decoreren van de kersttafel? Post ze dan ook eens op onze Pinterest pagina en deel zo jouw leuke ideeën weer met andere.

Haal de kerstsfeer dan nu in huis en bestel je tafeldecoratie eenvoudig online bij «it’s all about Christmas«!