Kerst tafelkleden & servetten

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Kerst tafelkleden tafellopers & servetten kopen

Met de kerst tafelkleden, tafellopers en servieten van «it’s all about Christmas« kunnen je je gasten wel aan tafel aan laten schuiven deze kerst. Kerstmis staat ten slot van rekening in het teken van gezellig samen zijn met familie en vrienden. Het kerstdiner is een belangrijk onderdeel hiervan en al jaren lang een traditie. En wat is er dan mooier om samen te genieten van een heerlijke maaltijd op een mooi gedekte tafel? Een luxe gedekte tafel laat zien dat je graag aandacht aan hen besteed. We zorgen er dan ook graag voor dat de tafel geheel in kerstsferen gedekt is, maar ook de bijpassende tafeldecoratie mogen bij vele niet ontbreken. Hoe beter je in staat bent om de tafeldecoratie en de rest van je kerstversiering af te laten stemmen op het tafellaken, hoe meer het één geheel wordt, wat de sfeer ten goede zal komen. En hier draait het om tijdens kerst, kerst is een beleving een gevoel. Een kerstdiner vier je gezellig samen. En de kerstsfeer creëer je doormiddel van een tafel die mooi in kerst stijl gedecoreerd is.

Mooi luxe kerst tafelkleed kopen

Wil je deze kerst voor je gasten wel eens wat luxer uit gaan pakken? Begin dan bij het dekken van je tafel met een luxe tafellaken van textiel, dat is het begin van een goede luxe basis. Deze mooie tafelkleden zijn een mooi begin om in een handomdraai je tafel smaakvol aan te kleden. Dus als je gaat voor chique, dan kun je bij «it’s all about Christmas« ook mooie luxe tafelkleden kopen. Want met een mooi gedekte tafel maak je van het kerstdiner pas echt een groot feest.

Papieren of plastic kerst tafelkleed kopen

Een kerst tafellaken beschermt praktisch gezien je tafel tegen vuil en vlekken. Maar je wilt je ook geen zorgen meer maken over eventuele vlekken op het tafelkleed. En vindt je een kerst tafelkleed toch een belangrijke sfeerbepaler? Dan kun je bij «it’s all about Christmas« ook papieren en plastic kerst tafelkleden kopen. Er gaat tenslotte met kerstmis aardig wat eten over de tafel. Papieren en plastic tafelkleden deponeer je na afloop van het kerstdiner zo bij het afval. Het voordeel van een plastic tafelkleed is dat je het eventueel her kunt gebruiken, daar ze afneembaar zijn. Zo hoef je je een ieder geval geen zorgen meer te maken over de was. Echt ideaal voor de knoeipotten onder ons.

Kerstservetten

Over knoeipotten gesproken. Mooie papieren kerstservetten mogen dan zeker niet ontbreken. Of je nu een luxe tafel wilt aankleden of dat je het liever basic houd tijdens kerstfeest, met kerst servetten van «it’s all about Christmas« maak je je kersttafel pas helemaal compleet. Zowel kerstservetten met moderne strakke designs, als servetten met een traditionele print kun je bij ons online bestellen. Met kerstservetten van it’s all about christmas word straks het knoeien zelfs nog een feest.

Kerst tafelloper

Naast onze collectie kerst tafelkleden zijn ook onze tafellopers een mooie eyecatcher tijdens kerst. Je kunt kersttafel lopers prima combineren met onze collectie tafelkleden, maar je kunt een tafelloper ook prima toepassen zonder tafellaken daar onder. Een tafelloper komt pas helemaal tot zijn recht bij een lange rechthoekige tafel. Maak het geheel helemaal in sfeer af door decoratieve tafeldecoratie op je kerst tafelloper te decoreren. Mooie kerst tafellopers kun je bestellen bij «it’s all about Christmas«.

Tip voor het kopen van het juiste tafelkleed Let voor het kopen nog wel even goed op de afmeting van het tafelkleed dat je wilt gaan bestellen. Het mooiste is als het tafelkleed aan beide zijde van de tafel ongeveer 20 cm over de tafel valt. Te korte of te lange kerst tafellakens zullen namelijk zorgen voor een slordige indruk. Zo: word het nu niet eens tijd om je tafel te gaan dekken voor het kerstdiner?