Kerstdorpen & kersthuisjes

kerstdorpenkersthuisjes.png

Het is elk jaar voor velen weer een genot om een kerstdorp rond de feestdagen op te mogen bouwen. De kersthuisjes geven een warme en huiselijke sfeer tijdens de donkere maanden. Dus kom wat let je, laat je inspireren en ga je eigen kerstdorp maken.


34 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

Kerstdorpen & Kersthuisjes ideeën

Iedereen heeft weleens gehoord van die schattige kerstdorpjes of kersthuisjes. Je kunt ze eenvoudig overal in huis plaatsen zoals op een schouw, dienblad, boomstammetje, vensterbank onder de kerstboom of in een stolp. De kerstdorpen en kersthuisjes zijn voorzien van een zwakstroom adapter die zo het stopcontact in kan. De kleinere varianten werken meestal op batterijen. Dus plug & play kun je deze kerstdorpen & kersthuisjes bij «it’s all about Christmas« online bestellen.

Kerstdorp maken – Kerstdorp bouwen

Creëer je eigen unieke stukje decoratie en zet een kersthuisje eens onder een glazen stolp en voeg er wat kunstsneeuw en een paar miniatuur boompjes aan toe, zo maak je gemakkelijk je eigen kersttafereel. Of gebruik een houten boomschijf (plat boomstammetje) en zet daar eens gezellig wat kersthuisjes bovenop. Zet verschillende huisjes bijvoorbeeld eens verspreid op het dressoir, onder je kerstboom of in de vensterbank. Decoreer eromheen met mos, miniatuur kerstboompjes en wat kunstsneeuw om er zo een mooi kerstdorp van te maken. Je kunt uiteraard verschillende kersthuisjes combineren. Wees een beetje creatief en dan kun je wel al snel je eigen mooie kerstdorp bouwen.

Kerstdorpen kant en klaar kopen

Wil je lekker snel klaar zijn dan kun je in plaats van een eigen kerstdorp maken ervoor kiezen om een kant en klaar kerstdorp te kopen. Deze kerstdorpjes zijn al voorzien van bijvoorbeeld sneeuw, miniatuur kerstboompjes of miniatuur kinderen die sneeuwballen gooien of schaatsen. Vaak zijn deze kersttaferelen voorzien van beweging en roteert er bijvoorbeeld een grappig kerstboompje op rond. Deze kerstdorpjes zijn gemakkelijk ergens te plaatsen als decoratie en zijn bovendien Plug & Play.

Dus wat voor kerstdorp je ook zoekt, bij «it’s all about Christmas« zit je goed!