Kerstmutsen & outfits

Kerstmutsen-_-outfits.png

Een kerstmuts is zeker niet alleen praktisch als je het koud hebt op een kerstmarkt. Maar het blijft toch altijd ook wel erg grappig om mensen te zien rondlopen met allerlei fraaie varianten. Zo zijn er bijvoorbeeld kerstmutsen met gekke knipperende lampjes.


6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

Kerstmutsen kopen

Bij ons kun je verschillende designs kerstmutsen kopen. Of je nu geïnteresseerd bent in een grappige kerstmuts met muziek en licht voor jezelf. Of juist op zoek bent naar scherpe groothandel prijzen, omdat je grotere aantallen af wilt nemen. Dan ben je bij «it’s all about Christmas« aan het juiste adres. Want bij partij afname van grotere aantallen kerstmutsen berekenen wij graag de scherpste prijs voor jou. Neem hiervoor wel even contact met ons op. Zo ben je bij ons online dus lekker goedkoop uit bij de inkoop van je kerstmutsen.

Kerstmutsen met licht

Wil je wat meer opvallen tijdens kerst, kies dan voor een kerstmuts met verlichting. Deze kerstmutsen zijn namelijk al voorzien van lampjes en bij de meeste modellen worden de batterijen standaard meegeleverd. Meest bekende uit onze kerstcollectie is toch wel de kerstmuts met sterren die licht geven. Maar ook andere varianten met rendieren zijn erg leuk. Deze verlichting roteert namelijk van links naar rechts, waardoor het lijkt dat de rendieren weg springen. Ons assortiment kerstmutsen varieert elk jaar, sommige modellen blijven in onze collectie en sommige andere modellen maken juist plaats voor nieuwe designs, daarvoor geldt op=op.

Luxe kerstmutsen

Maar ook luxe mooie kerstmutsen kun je bij ons online bestellen. Deze bijzondere kerstmutsen zijn vervaardigd uit hoogwaardigere stoffen. Ze zijn luxer van kwaliteit ten opzichte van de basic modellen. Ook kun je extra lange kerstmutsen tot wel 1 meter lang bij ons kopen!

Goedkope kerstmutsen

Speciaal voor de koopjesjagers onder ons, zijn er ook bij ons online goedkope kerstmutsen te bestellen. Dus wil je er lekker warmpjes bij lopen deze winter op de kerstmarkt, bestel dan bij ons eenvoudig online jouw ideale kerstmuts.