Kerststallen

kerststallen.png

Een nostalgische traditionele kerststal tijdens kerst, het blijft voor velen een ware traditie die niet meer mag ontbreken onder de kerstboom. Het kerstgevoel begint weer volop te leven met het inrichten van het kerststalletje met alle leuke beeldjes en figuren, die het verhaal van kerst uitbeelden.


1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

Kerststallen

Kerststalletjes, een eeuwenoude traditie die nog steeds springlevend is! Bij «it’s all about Christmas« vind je een breed assortiment nostalgische kerststallen. Zo zijn er bij ons complete kribbesets online te bestellen. Deze traditionele kerststallen sets bestaan vaak uit een losse kerststal en kribbefiguren als Jezus in kribbe, Maria, Jozef, schaapjes, een os en niet te vergeten een engel die bij deze sets worden meegeleverd. Ook kun je online bij ons de kerststalletjes los kopen, mocht je de kribbefiguren zelf al hebben.

Kerststal maken / Kerststal bouwen

Wil je zelf een kerststal bouwen of maken, dan kun je bij ons materialen zoals mos en miniatuur kerstboompjes kopen. Tevens zijn er zo nu en dan losse kribbefiguren bij ons te bestellen, mocht je alleen de kerststal zelf willen maken. Losse kerststalletjes zitten standaard in ons assortiment.

Dus wat voor kerststal je ook zoekt, bij «it’s all about Christmas« zit je goed!