Kunstsneeuw

Kunstsneeuw.png

Denk je aan kerst, dan denk je al snel aan sneeuw. Heb jij ook zo zin in een witte kerst? Laat het dan sneeuwen met kunstsneeuw van ★It’s all about Christmas★. Want zo ben je in ieder geval gegarandeerd van een witte kerst dit jaar!


4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

Kerst Spuitsneeuw « Sneeuwspray kopen

Met nep spuitsneeuw geef je een kerstboom, krans, guirlande of kerststukje met een druk op de knop van de spuitbus eenvoudig een winterse uitstraling mee. Ook kun je de nep sneeuw spuiten op een spiegel. Of spuit de sneeuwspray gewoon op je ramen. Gebruik dan leuke sjablonen. Op internet genoeg te vinden! Print ze en knip ze uit, om ze vervolgens als sjabloon te gebruiken. Je kunt nep spuitsneeuw ook goed buiten gebruiken, onder een afkapping of als het niet regent. Zo spuit je bijvoorbeeld een kerstkrans op de deur of een buxusbol of mini kerstboompje voor de deur winters wit met sneeuwspray. Zowel een 150 ml spuitbus met nep sneeuw, als een grote 300 ml spuitbus met spuitsneeuw kun je bij ons online bestellen.

TIP: Wil je effen kerstballen wat opleuken, spray daar dan eens wat nep sneeuw op. Het is namelijk ook weer eenvoudig te verwijderen.

IJsspray

Bovendien kun je bij «it’s all about Christmas« ijsspray kopen. Deze spuitbus bootst een net echte kristal laag na op het raam. Deze ijsspray geeft een erg mooi effect.

Dus wat voor spuitsneeuw je ook zoekt, bij «it’s all about Christmas« zit je goed!

Sneeuwdekens Kopen

Voor bijna elke klus kun je bij «it’s all about Christmas« wel de juiste sneeuwdeken kopen. Sneeuwtapijt is namelijk online te bestellen in diverse maten, zo kun je bij «it’s all about Christmas« zowel grote sneeuwdekens als kleine kunst sneeuwdekens kopen. Ook is sneeuwtapijt gemakkelijk in vorm te knippen en erg decoratief in huis, maar ook sfeervol voor het versieren van een etalage. Hieronder volgen enkele tips en ideeën waar je kunst sneeuwdekens goed voor kunt gebruiken.

1. Sneeuwdekens kun je goed in vorm knippen, dus ideaal voor het maken van je eigen kerstboomkleed.

2. Versier je vensterbank of bijvoorbeeld je dressoirkast eens met sneeuwkleden en winterse taferelen en kom zo al snel in kerststemming. 3. Knip sneeuwtapijt eens in de vorm van een tafelloper. Leg de uitgeknipte sneeuwdeken tijdens het kerstdiner sfeervol in het midden van de tafel. Versier de sneeuwkleden vervolgens met winterse decoraties. Zo maak je eenvoudig met sneeuwdekens een geslaagde kersttafel.

4. Gebruik sneeuwtapijt bij het maken van je kerstdorp. Leg de sneeuwdeken onder je kersthuisjes of gebruik sneeuwtapijt bij het maken van een imitatie piste.

5. Ook etalages versier je eenvoudig met kunst sneeuw dekens. Als je een beetje creatief bent dan maak je al snel van oude dozen een waar berglandschap. Niet hier vervolgens de kunst sneeuw deken op vast. En decoreer het geheel af met bijvoorbeeld ijsberen of andere winterse taferelen.

6. Je kunt de kunst sneeuwdeken ook in ijspegelvorm knippen. Hang hier vervolgens ijspegelverlichting achter om extra sfeer te creëren. En bevestig het geheel bijvoorbeeld voor je raam of trapbalustrade.

7. Bedek een lange wand met sneeuwdekens en bevestig achter de sneeuwkleden kerstlampjes, zo maak je eenvoudig een sfeervol aanzicht in bijvoorbeeld een etalage of showroom. Er zijn tal van creatieve mogelijkheden die je met sneeuwdekens kunt bedenken. En met sneeuwdekens van «it’s all about Christmas« ben je een ieder geval gegarandeerd van een witte kerst!