Kerst raamdecoratie

Kerst-raamdecoratie.png

Breng je gehele huis in kerstsfeer met de raamdecoratie van It’s all about Christmas. Versier je ruiten met de raamstickers, sierranden of siergordijnen. Leuk creatief idee: breng sjablonen en/of raamtape op je ramen aan. Neem een bus sneeuwspray en spray het sjabloon in met de spuitsneeuw.


35 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

Kerst raamdecoratie kopen

Het versieren van je ramen mag je zeker niet overslaan deze kerst! Niet alleen jij zal dan in de kerstsfeer komen, maar ook de voorbijgangers en je buren kunnen meegenieten van jouw mooie raamdecoratie tijdens de kerstdagen. Je kunt je ramen namelijk versieren met allerlei leuke raamdecoratie. Hieronder volgen enkele tips en ideeën hoe je allemaal met raamdecoratie kunt gaan versieren deze kerst.

Kerst raamstickers

Bij «it’s all about Christmas« kun je online uit een brede collectie de juiste kerst raamstickers bestellen. Wij hebben ook een unieke eigen lijn met kerst raamstickers ontworpen. Deze kerst raamstickers zijn te verkrijgen in verschillende motieven zoals, kerstballen, pegels en sterren. 1 raamsticker bestaat uit 2 vellen. 1 vel bevat de motieven en het andere vel bevat sierlijke kralenkettingen die je op het raam kunt plakken. Het motief kun je dus onderaan de kralenlijn plaatsen. Deze raamstickers zijn na de kerstdagen eenvoudig te verwijderen. Met deze raamdecoratie zien je ramen er pas hip uit deze kerst! Uiteraard zijn er ook veel andere mooie kerst raamstickers online bij ons te bestellen.

Spuitsneeuw

Droom jij ook zo van een witte kerst. Met onze onlinecollectie spuitsneeuw ben je in ieder geval zeker van een witte kerst dit jaar! Je kunt met spuitsneeuw je ramen onder spuiten en daarna met een dun voorwerpje (als voorbeeld) een mooi winterlandschap creëren. Je kunt ook op zoek gaan naar leuke afbeeldingen (sjablonen) op internet die zelf uit kunt knippen en kunt gebruiken bij het versieren van je ramen. Je ramen versieren met spuitsneeuw is een leuke bezigheid, de mogelijkheden zijn eindeloos! Spuitsneeuw mag dan ook zeker ontbreken, je kunt ze online bestellen via onze groep kerst raamdecoratie.

Ideeën en tips om je ramen te versieren met kerst

Niet alleen je ramen zijn leuk om te versieren met raamdecoratie. Je kunt natuurlijk ook om je ramen heen ook mooi decoreren, om zo eenheid te creëren. Wij hopen je dan ook te inspireren met de volgende tips en ideeën.

  1. Gebruik raamtape bij het versieren van je ramen. Zo maak je namelijk eenvoudig leuke vakken op het raam. Na het sprayen van de spuitsneeuw verwijder je de raamtape weer eenvoudig. Zo creëer je eenvoudig strakke vakken met sneeuw op het raam. Je kunt de raamtape uiteraard ook als sfeervol raamwerk laten zitten. Je kunt zowel witte als rode raamtape bij ons bestellen.
  2. Gebruik een tak als raamdecoratie. Versierde takken zijn al jaren helemaal hip. Je kunt ze bij ons zonder decoratie bestellen en ze in elke gewenste stijl versieren.
  3. Hang verschillende maten linten voor het raam en bevestig daar bijvoorbeeld kerstballen, pegels of andere leuke kerstornamenten aan. Kies kleuren die bij elkaar passen en herhaal je kerstornamenten af en toe om zo tot de juiste samenstelling te komen.
  4. Maak een waar kerstdorp in je vensterbank. Gebruik verschillende verlichte kersthuisjes en maak een waar dorp. Voeg daar eventueel sneeuw en miniatuurboompjes toe om een waar landschap te creëren.
  5. Plak met zuignappen met haakje verschillende vormen op het raam. Je kunt als voorbeeld een Kerstman, Sneeuwpop of kerstboom maken. Maak aan de haakjes kerstverlichting vast en je eigen gemaakte lichtgevende kerstfiguur is af.
  6. Hang een kerstkrans voor het raam, je kunt hem uiteraard met kerstversiering decoreren, maar als je een kerstkrans alleen versiert met kerstverlichting is dat ook heel mooi.
  7. Bevestig kerst guirlandes langs de buitenzijde van je raam. Versier met kerstballen en kerstverlichting, zo maak je het helemaal af. Uiteraard kun je de vensterbank ook mee versieren. Zo creëer je namelijk 1 geheel.
  8. Ook origineel; Span netverlichting voor je raam en hang in elk vakje van het net een kerstbal.
  9. Raamdecoratie als gordijnverlichting en ijspegelverlichting blijft bij velen nog steeds wel de basis bij het versieren van het raam. Ze zijn ook eenvoudig te monteren en in een handomdraai ziet het geheel er erg sfeervol uit. Deze raamdecoratie mag dan ook bij vele onder ons niet missen tijdens kerst.

Kerst raamdecoratie bestellen

Wij hopen je hierbij te hebben geïnspireerd met bovenstaande ideeën en tips. Denk voor het bestellen van je kerst raamdecoratie maar even goed na op welke manier jij je raam wilt gaan versieren. En ben je straks helemaal trots op jouw creatie, post hem dan eens op Pinterest en inspireer zo ook anderen.