Spuitsneeuw & ijsspray

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

Kerst Spuitsneeuw – Sneeuwspray kopen

Met nep spuitsneeuw geef je een kerstboom, krans, guirlande of kerststukje met een druk op de knop van de spuitbus eenvoudig een winterse uitstraling mee. Ook kun je de nep sneeuw spuiten op een spiegel. Of spuit de sneeuwspray gewoon op je ramen. Gebruik dan leuke sjablonen. Op internet genoeg te vinden! Print ze en knip ze uit, om ze vervolgens als sjabloon te gebruiken. Je kunt nep spuitsneeuw ook goed buiten gebruiken, onder een afkapping of als het niet regent. Zo spuit je bijvoorbeeld een kerstkrans op de deur of een buxusbol of mini kerstboompje voor de deur winters wit met sneeuwspray. Zowel een 150 ml spuitbus met nep sneeuw, als een grote 300 ml spuitbus met spuitsneeuw kun je bij ons online bestellen.

TIP: Wil je effen kerstballen wat opleuken, spray daar dan eens wat nep sneeuw op. Het is namelijk ook weer eenvoudig te verwijderen.

IJsspray

Bovendien kun je bij It’s all about Christmas ijsspray kopen. Deze spuitbus bootst een net echte kristal laag na op het raam. Deze ijsspray geeft een erg mooi effect.

Dus wat voor spuitsneeuw je ook zoekt, bij It’s all about Christmas zit je goed!