Groene kerstkransen

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

De traditionele groene kerstkrans

De traditionele groene kerstkrans is een veel gebruikte kerstdecoratie in en om het huis. De traditionele krans ademt Kerst. De kransen van «it’s all about Christmas« lijken op echte kerstkransen, de naalden vallen niet uit en de kransen zijn prachtig te decoreren. U kunt een traditionele kerstkrans decoreren met plastic kerstballen, zodat u de krans ook buiten kunt hangen. Bekijk ons uitgebreide assortiment kerstballen, kerstslingers, kerstverlichting om je kerstkrans mee te versieren. Vergeet niet de handige kerstkrans haak, waardoor u eenvoudig uw krans kunt ophangen aan bijvoorbeeld een deur.

Kerstkrans maken

Wil je zelf eens een kerstkrans maken, bijvoorbeeld voor op je voordeur? Dan kun je uiteraard online kant en klare kerstkransen bestellen. Maar wil je liever eens creatief aan de slag gaan, bedenk en maak dan eens je eigen adventskrans. Of creëer je eigen design kerstballen krans helemaal gevuld met kerstballen en ontwerp zo je eigen kerstballen krans. Neem als voorbeeld eens een witte kerstkrans en versier deze met ijsblauwe kerstballetjes of hou je meer van traditioneel kies dan voor een groene krans en versier deze met kerstballen in traditionele kleuren. Op zoek naar een kerstkrans voor een grotere ruimte kijk dan eens naar onze extra grote kransen die zijn maar liefst in 90 cm, 120 cm, 150 cm en 180 cm te bestellen. Deze kerstkransen voldoen aan gestelde brand en veiligheidsvoorschriften zoals bijvoorbeeld KEMA/TÜV/GS/NEN8007/EN71-2/DIN 4102-1/B1, dus geschikt voor de meeste openbare ruimtes. Wij wensen je alvast veel plezier bij het ontwerpen van jouw ideale kerstkrans.

Wij wensen je alvast veel plezier bij het ontwerpen van jouw ideale kerstkrans. Hey psssst je mag je creatie ook wel eens op Pinterest of onze Facebook pagina posten.