Kersthuisje cadeauwinkel met fontein, LED & muziek 30cm

Kersthuisje cadeauwinkel met fontein, LED & muziek 30cm

Kersthuisje cadeauwinkel met fontein, LED & muziek 30cm

€ 49,95
  • Gratis verzending boven € 49,-
  • Verzending binnen 1-2 werkdagen
  • Thuisbezorgd of op een DPD Parcelshop
  • Vragen, tips of hulp? Bel of e-mail met onze klantenservice

Gegevens

Mooi kersthuisje aan een pleintje met een echte fontein als een hoogtepunt. Schenk eenvoudigweg water bij de fontein, zet de schakelaar aan en het water spektakel begint naast de cadeauwinkel. Leuk voor jong en oud.

Deze kerstdecoratie zal niet vervelen, er valt immers veel te zien! De cadeauwinkel is gevestigd in een charmant huis in historische stijl. Een feestelijk versierde kerstboom op het dak en de grote erker zijn hier echte bezienswaardigheden. Zodat iedereen weet wat voor geweldig speelgoed er in de cadeauwinkel wordt verkocht hangt er boven de etalage een wit bord met rode letters met de tekst "Gift Shop". Dankzij de perfect geënsceneerde LED-verlichting schittert het gebouw zelfs in het donker. Maar er valt nog meer te ontdekken: op het voorplein, staan een moeder en haar kind te zingen. Daarnaast is de grote attractie: de dorpsfontein. In de fontein kan water worden gegoten en de fontein zal werken zoals je dat van een echte fontein gewend bent. Dit maakt echt het kersthuisje echt iets bijzonders. Tevens is de fontein is ook verlicht. De andere details, zoals de met sneeuw bedekte bomen, de kleine trappen of de vrolijke sneeuwman, maken het tafereel tot de perfecte kerstversiering.

Naast kleurrijke LED-verlichting kan deze kerstscène acht verschillende kerstliederen automatisch spelen. De verlichting kan ook zonder muziek worden ingeschakeld. De scène wordt aangedreven door een adapter (meegeleverd).

Het kerkje met fonteinen van It's all about Christmas is op veel plaatsen een fascinerende kerstdecoratie. Het is ook een geweldige toevoeging aan kerstdorpen.

Details over dit kersttafereel:
❄ Grootte: 30 cm x 19,5 cm x 19,5 cm
❄ Stroom: 4,5 V 350 mA adapter (meegeleverd)
❄ Verlichting: LED (energiebesparend) kleurrijk
❄ Muziek: 8 verschillende kerstliederen

Meer informatie

Meer informatie
Artikelnummer 405018
Kleur Meerkleurig
Materiaal Polystone
Barcode 8718294830969
Adviesprijs 59,95 €

Reviews

Schrijf je eigen review
Je schrijft een review over:Kersthuisje cadeauwinkel met fontein, LED & muziek 30cm
Je beoordeling