Kersttrends 2023

Maak je klaar voor de kersttrends van 2023. Onze stylisten en designers hebben hard gewerkt om de mooiste kleuren en combinaties voor de feestdagen voor jou samen te stellen. Ze lieten zich inspireren door de natuur en de nieuwste trends in interieurontwerp en keken ook naar de trends in andere landen. De resultaten presenteren we je hier.

Scandinavian Serenity

Ontdek de stijlvolle charme van Scandinavian Serentity voor je kerstversiering in 2023. In deze trend draait alles om een rustige, bescheiden benadering van de feestdagen met een palet van zachte tinten zoals wit, goud, taupe, zilver, grijs en natuurlijke kleuren. Natuurlijke materialen zoals hout, papier, glas en keramiek brengen een rustieke charme en we omarmen minimalistisch design voor stijlvolle elegantie. Voor deze trend geldt: minder is meer – we benadrukken de eenvoud en de schoonheid van natuurlijke vormen en kleuren. Welkom in de wereld van "Scandinavian Serentiy" voor een tijdloze, stijlvolle, en bovenal knusse kerstviering in 2023.

Square Tree
Square Table
Main Tree

Shabby Chic

Vier Kerstmis in 2023 met de betoverende Shabby Chic-stijl en creëer een warme sfeer met een knipoog naar vroeger. Deze vintage-geïnspireerde trend omarmt elegantie en een vleugje landelijke charme, waardoor je huis doordrenkt wordt met een romantische sfeer die je terugvoert naar vervlogen tijden. Met een palet van zachte kleuren zoals oudroze, brons, champagne en zachtroze, ademt je kerstdecoratie een warme, romantische gloed. Materialen zoals papier, textiel en glas worden overgoten met glitters, veren, pluche en prints, waardoor een stijlvol en magisch gevoel ontstaat. Stap binnen in de kerstrend van 2023 die de schoonheid van het verleden viert.

Main Tree
Square Bird
Square Tray

Modern Elegance

Hedendaagse elegantie voor het moderne huis. Deze trend voor 2023 mixt strakke lijnen, minimalisme en luxe. Met zwart als de ster van de show en accenten in goud en Cottage Green, krijg je echt een unieke uitstraling. Door verschillende materialen te gebruiken, zoals papier, keramiek, glas, hout en metaal, maakt deze trend de kerstversiering extra spannend. Enkele fonkelende ballen voegen wat extra glamour toe, en zijn ook een perfecte optie voor wie de kerstboom liever wat minder 'stoer' wil versieren. Vier kerst in stijl en met een vleugje charme; kies voor Modern Elegance!

Square Topper
Main
Square Wooden Tree

Colourful Life

Leef het leven in kleur, ook tijdens kerst! "Colourful Life" is een van de kersttrends van 2023 die direct in het oog springt en waar niemand aan kan ontsnappen. Met een opwindend en gevarieerd kleurenpalet, met zowel felle als zachte kleuren en accenten van roze en goud, brengt dit thema je kerstversiering volop tot leven. Belangrijke elementen zijn reflecterende ballen en nostalgische ornamenten die samen door hun speciale karakter een unieke energie creëren. Als je een kleurrijk kerstfeest in 2023 wilt, is Colourful Life je op het lijf geschreven.

Square Reflector
Square Baubles
Main Garland

Sweet Memories

Het maken van mooie herinneringen en het delen van prachtige verhalen behoren tot de meest dierbare momenten tijdens een kerstfeest met vrienden en familie. Onze stylisten hebben dit bijzondere gevoel tot uiting gebracht in onze kersttrend "Sweet Memories". Met pastelkleurige nuances, die tot leven worden gebracht door schitterende goud, creëer je direct een gezellige sfeer. Deze kleurencombinatie past bij vrijwel elke interieurstijl. Met materialen zoals glas, papier, polyresin, textiel, kunstsneeuw en een vleugje glans brengt "Sweet Memories" de perfecte sfeer voor bijzondere momenten.
Square Metal Tree
Main
Square Tree

Warm Woodland

Ervaar Kerstmis 2023 in de warme, gezellige sfeer van de "Warm Woodland"-trend. Dit thema haalt zijn inspiratie uit de natuur en gebruikt warme, aardse kleuren zoals taupe en natuurlijke tinten om een uitnodigende atmosfeer te creëren. De bruine tinten benadrukken de natuurlijke uitstraling, terwijl wit een moderne toets toevoegt. Zwart zorgt ten slotte voor een vleugje kracht. De materialen zijn overwegend natuurlijk, met hout en glas gecombineerd met zachte stoffen. Deze trend schept een knusse omgeving waarin je de feestdagen vol gezelligheid kunt beleven. Voel je comfortabel en geborgen en creëer je eigen Warm Woodland thuis met deze trend!

Main Tray
Square Houses
Square Table