Kerstslingers

93 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kerstslingers

De kerstslinger blijft bij vele onder ons toch wel een stukje onmisbare kerstversiering. Nadat de kerstboom versiert is met alle kerstornamenten draaien we er als finishing touch nog maar al te graag een kerstslinger doorheen.

Kerst-slingers kopen

Bij « it’s all about Christmas« kun je verschillende soorten kerstslingers kopen. Net als onze collectie kerstballen, sluiten de kleuren van de slingers ook feilloos aan op de rest van onze kerstcollectie. Zo zijn er kerstslingers te bestellen in standaard kleuren als wit, zilver, rood, goud en champagne. Maar ook houden wij rekening met trendkleuren zoals roze, koper, blauw of bijvoorbeeld zwart. Ook transparante kerstslingers zijn bij ons online te bestellen, deze doorzichtige slingers bevatten kleine sneeuwvlokjes wat voor een mooie versiering in je kerstboom zorgt.

Soorten kerstslingers

Het moet niet gekker worden, ook hebben wij diverse soorten kerstslingers in ons assortiment! Zo zijn bij ons slingers te bestellen met bijvoorbeeld een sterretjes design. Of bijvoorbeeld kerstslingers die uittrekbaar zijn, dit zijn slingers met een buigbare metaaldraad erin verwerkt, wat het ideaal maakt om het bijvoorbeeld te verwerken in kerststukjes. Tevens zijn onze kerstslingers in diverse afmetingen en diktes te bestellen. Zo hebben wij slingers in ons online assortiment van maar liefst 5 meter lang en 15 cm dik. En geen zorgen onze kerstslingers zijn EN71-2 gecertificeerd.

Dus wat voor kerstslinger je ook zoekt, bij « it’s all about Christmas« zit je goed!