Groene kunstkerstbomen

Groene-kunstkerstbomen.png

Met kerst mag de traditionele groene kunstkerstboom eigenlijk niet ontbreken. Ga je dit jaar voor nep of ben je van plan je huidige kerstboom in te ruilen voor een moderner exemplaar? Vergelijk maar even goed, want een nep kerstboom is duurzaam en gaat lang mee.


25 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

Groene kunstkerstboom kopen

De kerstboom is bijna onmisbaar wanneer je je huis in kerstsfeer wilt brengen. Ben je van plan om een kunstkerstboom te kopen, dan denk je al snel na over met welke kleuren kerstdecoratie je de kunstkerstboom wilt gaan versieren. Een groene kunstkerstboom geeft als voordeel dat de meeste kleuren kerstboomversiering hier wel bij passen. Of je nu een groene kunstkerstboom met warme tinten zoals bordeauxrood, goud en bijvoorbeeld bruin wilt gaan versieren. Of dat je juist kiest voor de wat koelere kleuren kerstversiering als wit, zilver, mintgroen of bijvoorbeeld ijsblauw.

Onze groene kunstkerstbomen voldoen aan de gestelde brand en veiligheidsvoorschriften zoals KEMA/TÜV/GS/NEN8007/EN71-2/DIN 4102-1/B1, dus niet alleen geschikt voor thuis maar ook geschikt voor de meeste openbare ruimtes.

En mocht je een besluit hebben genomen om een groene kunstkerstboom online te gaan bestellen. Dan leveren wij je bestelling al vanaf € 50,- gratis aan huis.