Kunstkerstbomen met verlichting

Kunstkerstbomen-met-verlichting.png

Ben jij het geknoei met lichtjes ook zat?! Het uit de knoop halen van verlichtingssnoeren en het mooi verdelen van de lampjes in de kerstboom kost veel tijd en kan voor frustraties zorgen. Juist daarom kiest men steeds vaker voor kunstkerstbomen met verlichting.


9 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

Kunstkerstbomen met verlichting kopen

Heb je geen zin meer om lang bezig te zijn met het verdelen van lampjes of wil je geen gedoe meer met het uit de knoop halen van kerstverlichting. Dan kun je ervoor kiezen om een kunstkerstboom met ingebouwde lampjes online te bestellen. In deze kant en klare kerstboom met verlichting zitten de lampjes al mooi verdeeld in verwerkt. Je haalt hem zo inclusief lampjes uit de doos, je hoeft dus alleen maar de delen van de kunstkerstboom zelf in elkaar te zetten. Elk afzonderlijk deel van de kerstboom bevat een koppelstukje dat je eenvoudig met het volgende deel verbindt. Dit maakt het extra eenvoudig bij de opbouw van onze lijn kerstbomen met verlichting. Wil je extra verlichting toevoegen, dan kan dat natuurlijk altijd.

Kunstkerstbomen met led verlichting

Bovendien zijn «it’s all about Christmas« kunstkerstbomen met led verlichting geïntegreerd, wat ze duurzaam en energiezuinig maakt! Deze kunstkerstbomen zijn voorzien van sfeervolle led lichtjes die mooi warm wit van kleur zijn en bovendien schijnen ze niet zo fel.

Tevens voldoen veel van onze kunst kerstbomen met verlichting aan gestelde brand- en veiligheidsvoorschriften zoals KEMA/TÜV/GS/NEN8007/EN71-2/DIN 4102-1/B1. Zo kun je zorgeloos lang genieten van onze kunstkerstbomen met verlichting!

Dus wat voor kunstkerstboom je ook zoekt, bij «it’s all about Christmas« zit je goed!