Luxe kunstkerstbomen

Luxe-kunstkerstbomen.png

Bent u het opruimen van al die naalden van uw kerstboom ook zo zat? Maar vindt u een nep kerstboom een grote stap? Ga dan voor mooi nep en kies voor duurzaam en kwaliteit! Want onze mooie kunstkerstbomen zijn net echt, maar toch ook echt nep.


17 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

Mooie kunstkerstbomen

Ga je wel voor nep, maar ben je wel op zoek naar een mooie luxe kunstkerstboom die bijna niet van echt te onderscheiden is?

Dan kun je bij «it’s all about Christmas« ook luxe kunstkerstbomen bestellen!

Deze mooie kunstkerstbomen zijn vervaardigd uit hoogwaardige kunststof materialen zoals PE (poly ethyleen). De naalden van PE materiaal worden gefabriceerd door het PE te gieten in een mal. Zo ontstaat er een kersttak die bijna niet van echt te onderscheiden is. Bovendien kun je ook luxe kunstkerstbomen bestellen, gemaakt van PVC (polyvinylchloride) materiaal, de luxe PVC-varianten zijn ook erg mooi en dat scheelt wat in de portemonnee in verhouding met een uit PE kunststof vervaardigde kerstboom. Beide varianten voldoen aan gestelde brand- en veiligheidsvoorschriften zoals KEMA/TÜV/GS/NEN8007/EN71-2/DIN 4102-1/B1, dus geschikt voor veel openbare ruimtes.

Onze kunstkerstbomen zijn net echt, maar toch echt nep!

Kies je voor duurzaam en kwaliteit?

Kies dan voor een mooie luxe kunstkerstboom van «it’s all about Christmas« !