Potten en standaards

Kerstboomstandaards_1.png

Op zoek naar een kerstboomstandaard die praktisch in gebruik is, mooi qua design en zich totaal onderscheid van de rest? Met trots presenteren wij jullie onze mooie online collectie kerstboomstandaards in pot, speciaal ontwikkeld voor kunstkerstbomen.


1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

Kerstboomstandaard Kopen

«it’s all about Christmas« heeft een ideale luxe eigen design kerstboomstandaard ontwikkeld, speciaal voor kunstkerstbomen. Want in de regel is een kerstboomvoet niet echt zo mooi om te zien en word de kerstboomvoet vaak afgedekt met bijvoorbeeld een kerstboomkleed. Dit gaf ons genoeg redenen om een geheel nieuwe kerstboomhouder te ontwikkelen, een kerstboomstandaard die praktisch in gebruik is mooi qua design en zich totaal onderscheid van de rest! Dit is ons gelukt en met trots presenteren wij jullie onze mooie collectie kerstboomstandaards in pot. Deze pot is modern om te zien en maakt een kunstkerstboom helemaal af. Niet alleen voor thuis, maar ook voor bedrijven zijn deze kerstboomstandaards ideaal en ook nog eens een genot om naar te kijken!

Kerstboomstandaard voor echte kerstbomen

Ook heeft «it’s all about Christmas« een kerstboomstandaard voor een echte kerstboom in het assortiment, die zeer eenvoudig in gebruik is, namelijk de Easy Grip® kerstboomstandaard. Het opzetten van je kerstboom was nog nooit zo eenvoudig. 1) zet de kerstboomstandaard in de startpositie, 2) plaats de stam in de standaard, 3) doordrukken naar de bodem, 4) even optillen en aantikken op de grond en je kerstboom staat in de standaard! Deze kerstboomvoet is ontwikkeld voor echte kerstbomen en geschikt voor een kerstboom tot maximaal 230 cm en een stamdikte van 4 tot 11 cm in doorsnede, dus voor de meeste kerstbomen de ideale oplossing.

Bovendien heeft deze kerstboomstandaard een waterreservoir wat het eenvoudig maakt om de kerstboom water te geven.

Kerstboommand «Kerstboomring « Kerstboomrok

Als afwerking voor een echte of kunstkerstboom kun je natuurlijk ook kiezen voor bijvoorbeeld een rieten kerstboomring. Doormiddel van de rieten mand om de kerstboomvoet te plaatsen creëer je een wat luxere uitstraling van je kerstboom.

Al deze kerstboomstandaards kun je bij ons online bestellen.

Dus wat voor kerstboomstandaard je ook zoekt, bij «it’s all about Christmas« zit je goed!