Smalle kunstkerstbomen

smalle-kunstkerstbomen.png

Ben jij een grote kerstfanaat, maar heb je slechts de beschikking over beperkte ruimte in huis? Dan is een smalle kunstkerstboom de ideale oplossing. Deze kerstboom is een stuk smaller dan de rest van zijn familie, maar hij is minstens even mooi te versieren.


5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 

Smalle kunstkerstbomen kopen

Voor de kerstfanaten onder ons met slechts beperkte ruimte, biedt «it’s all about Christmas« de juiste oplossing, namelijk de smalle kunstkerstboom! Deze smalle kerstboom is speciaal ontwikkeld voor de wat kleinere ruimtes of voor mensen die wel een kerstboom willen hebben, maar hem niet zo prominent aanwezig willen hebben staan. Men nijgt al snel in zo’n geval naar kleine kerstbomen, omdat de diameter een stuk kleiner is dan die van een hoge kerstboom. Maar ja, dan houdt het al snel op bij een hoogte van slechts 1 meter. Juist daarom is onze smalle hoge kerstboom de juiste oplossing. De diameter van een smalle kunstkerstboom is vele malen kleiner dan die van onze reguliere kunstkerstbomen lijn. Maar toch blijft de hoogte mooi behouden en zijn ze bij ons online te bestellen in 185 cm en 215 cm. Bovendien kun je ook een smalle kerstboom mét verlichting bij ons bestellen!

Smalle kerstboom met verlichting

Als je geen zin hebt om te klungelen met kerst lampjes. Dan kun je ervoor kiezen om een smalle kunstkerstboom met verlichting te kopen. In deze smalle kerstbomen zitten de lampjes al standaard in verwerkt. Zo hoef je alleen nog maar de delen van de kerstboom in elkaar te zetten,

elk afzonderlijk deel van de kerstboom bevat een koppelstukje die je vervolgens eenvoudig met het volgende deel verbindt. Dit maakt het qua opbouw ideaal! Tevens zijn al onze smalle kerstbomen voorzien van led verlichting, wat ze duurzaam en energiezuinig maakt, en ze zijn mooi warm wit van kleur. Veel van onze kunstkerstbomen voldoen ook aan gestelde brand- en veiligheidsvoorschriften zoals bijvoorbeeld KEMA/TÜV/GS/NEN8007/EN71-2/DIN 4102-1/B1.

Dus wat voor smalle kerstboom je ook zoekt, bij «it’s all about Christmas« zit je goed.